over Triade Party Rent

Triade Party Rent weet wat er bij een zakelijk evenement of particulier feest komt kijken; dat is ons vak. Wij verhuren patymaterialen voor iedere bijeenkomst: van bruiloft tot business borrel en van bestek tot meubilair. Zowel voor een groot evenement als een intiem diner bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden alles onder één dak.
Kleinere opdrachten kunnen bij ons magazijn worden opgehaald. Grotere opdrachten leveren we graag compact en eenvoudig rijdend met handzame rolcontainers af bij u op locatie.
 

stagiaire bij Triade Party Rent

Stage lopen vormt een belangrijke schakel tussen je studie en de arbeidsmarkt. Tijdens je stageperiode doe je werkervaring op en leer je de kennis van je opleiding in de praktijk toe te passen. Het verstandig om te kiezen voor een leuk en leerzaam stagebedrijf. Buiten de reguliere MBO- & HBO stageplaatsen, bieden we ook de mogelijkheid om snuffelstage te lopen.
Enkele redenen waarom je stage gaat lopen:

 • theoretische kennis in de praktijk brengen;
 • uitvinden waar je interesses liggen;
 • wennen aan het werkritme;
 • zakelijk netwerk opbouwen;
 • ervaring opdoen met solliciteren;
 • werkervaring opdoen voor je c.v.;
 • oriënteren op de arbeidsmarkt.

Snuffelstage
In het derde leerjaar van je middelbare school ga één week op snuffelstage. Deze stage is bedoeld om kennis te maken met diverse beroepsvaardigheden. Tijdens deze week loop je mee met collega's van ons bedrijf die je enthousiast vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden bij Triade Party Rent. Je krijgt inzicht in alle facetten van ons bedrijf en kan daarmee een goede keuze maken voor het beroepsonderwijs.
Afhankelijk van de periode van het seizoen ga je als stagiair o.a.: meerijden op de vrachtwagen om partygoederen te bezorgen bij opdrachtgevers, meekijken met de financiële administratie of marketing activiteiten, bezoeken van nieuwe en bestaande opdrachtgevers of samen een vakbeurs bezoeken.
Als je Triade Party Rent een vette plek vindt voor je snuffelstage, bel dan met Mark van der Horst (0346) 555 975 of mail  mark (at) triadepartyrent (punt) nl Samen bepalen we een leuke en leerzame indeling van je weekje snuffelstage.

MBO stage
Het aantal weken dat je stage gaat lopen in afhankelijk van je opleiding. Gedurende je stageperiode bieden we 40 uur in de week een werkplek aan in ons bedrijf, met alle faciliteiten om je stage tot een succes te maken. De inhoud van je BPV of stage hangt af van het niveau van je MBO-opleiding.
Wij werken doorgaans met BOL stagiaires in de studierichting marketing & communicatie of in de studierichting marketing, communicatie & eventsupport op niveau 3 of 4.
Wat doe je zoal tijdens je MBO stage bij Triade Party Rent:

 • meewerken in het stagebedrijf;
 • praktijk- of stageopdracht van het stagebedrijf;
 • praktijk opdrachten uitvoeren uit je BPV- of stage werkboek van je opleiding;
 • uitwerken en ontwikkelen van je persoonlijke competenties;
 • uitbreiden van je zakelijke netwerk in je toekomstige werkveld;
 • opdoen van relevante kennis uit je vakgebied door o.a. het bezoeken van (vak)beurzen & congressen. 

Kijk op www.stagemarkt.nl voor onze MBO stageplaats. Sluit dit aan bij je opleiding en zoek je een afwisselende stage in een leerzaam en uitdagend stagebedrijf? Stuur je sollicitatiebrief met c.v. naar Mark van der Horst op mark at triadepartyrent.nl
Of bel tijdens kantooruren naar (0346) 555 975.

Triade Party Rent is een SBB erkend leerbedrijf. SBB is sinds 1 augustus 2015 het landelijke kenniscentrum dat verantwoordelijk is voor alle praktijk opleidingen in Nederland. Tot die tijd was ECABO hiervoor verantwoordelijk.

   ECABO erkend leerbedrijf 

HBO stage
HBO-stagiaires kunnen bij ons projectmatig stage lopen. Denk hierbij aan het oplossen van een actueel communicatie vraagstuk, onderbouwd met onderzoek. Afgesloten met advies en implementatie in het stagebedrijf. Het is mogelijk om een afstudeeropdracht uit te voeren zoals een social media plan, marketing & communicatieplan of loyaliteitsplan. Dit kan behoudens enkele feedback momenten grotendeels vanuit huis gebeuren.

stagiaire leuke stage bol marketing & communicatie


interesse in een uitdagende stageplaats?
Stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en c.v. naar Mark van der Horst op mark (at) triadepartyrent (punt) nl Of bel (0346) 555 975. Wij werken uitsluitend met stagiaires die onze klimaat neutrale werkwijze onderschrijven.
 

geschiedenis van Triade Party Rent

Triade Party Rent is opgericht op 1 april 1994. Hoe dat precies is gegaan is een lang verhaal. De geschiedenis van Triade Party Rent  van "Toen naar Nu"  kan je hier lezen.