Triade Party Rent houdt u graag op de hoogte. Over nieuwe items in ons partyrent assortiment. Over Inspirerende projecten van opdrachtgevers. Of over gehaalde doelen in onze klimaatneutrale bedrijfsvoering.
 

 • verhuurnieuws 2016
  De stageperiode van Baris Sahan, student marketing & communicatie aan het Business & administration College Utrecht is voorbij. We zijn sponsor van Happietaria Utrecht geopend door Kardinaal Eijk. De beursvloer Stichte Vecht komt er aan en de blauwe enveloppe maakt plaats voor de blauwe zak. Ons antwoord op folierecycling bij onze afnemers.
   
 • verhuurnieuws 2015
  Het tweede hands bestek ging naar Scouting Niftarlake in Breukelen en we waren weer sponsor van Happietaria Utrecht. In de zomer was het tijd voor de Tour de France en kon de handdoeken- en theedoekenwas lekker drogen in de zon. Twee studenten van de Rotterdam Business School maakten een master thesis over de circulaire economie. Een MBO student zocht het dichter bij huis met een klantentevredenheid onderzoek.
   
 • verhuurnieuws 2014
  Als vaste sponsor waren we aanwezig bij de opening van Happietaria Utrecht. Burgemeester Jan van Zanen rolde symbolisch de rode loper uit. Op zaterdag 1 maart 2014 vierde Ad Vermeulen zijn 65e verjaardag. Triade Party Rent is in de maanden juni en juli oranje gekleurd vanwege de sporten voetbal en wielrennen. Met onze bijzonder groene bedrijfsvoering haalden we op zaterdag 12 april 2014 het AD Utrechts Nieuwsblad. 
   
 • verhuurnieuws 2013
  We begonnen het nieuwe jaar goed met oliebollen. In het begin van het jaar 2013 stond Nederland volop op de schaats. En schaatsen betekent uitrusten met koek & zopie. Onze oud stagiaire Max haalde hiermee een aardig zakcentje op. In februari & maart zijn we als vaste sponsor betrokken bij Happietaria Utrecht, dit jaar geopend door burgemeester Aleid Wolfsen. Net na de zomervakantie het drakenbootfestival en festival Strand in begin november gevolgd door het Vechtstreek kerst en inspiratie event.
   
 • verhuurnieuws 2012 
  Ondanks dat de echte Elfstedentocht uitbleef was er in het centrum van Utrecht "Neude on Ice". In februari waren we als sponsor aanwezig op Happietaria, geopend door Mirjam Sterk. De kunststripbeurs was dit jaar voor de 3e maal in de Janskerk in Utrecht. Veel feestelijkheden voor de jarige Amsterdamsestraatweg in Utrecht, op woensdag 23 mei 2012 met een live uitzending vanuit Museum Zuilen. Na de zomervakantie bouwden we een podium voor het Utrecht Uitfeest & Festival de beschaving. Veel sneeuwval in de winter, gelukkig viel het oponthoud mee. 
   
 • verhuurnieuws 2011
  In het start van het jaar had Triade Party Rent de ondernemers van Greenpoint Stichtse Vecht over de vloer, die alles te weten wilden komen over de klimaat neutrale bedrijfsvoering. In ons eigen financiële jaarverslag hebben we een duurzaamheidsverslag toegevoegd en voor het jaarverslag van ICCO werden we benaderd om als voorbeeld bedrijf te dienen. 
   
 • verhuurnieuws 2010
  We laten in eigen beheer uniek Café de Paris bistroset maken. Door de bijzondere uitstraling al gelijk een hardloper in de verhuur. Voor het vaatwassen stappen over op biologisch afbreekbaar vaatwasmiddel. In combinatie met warmteterugwinning en groene stroom een zeer verantwoorde vorm van reiniging.
   
 • verhuurnieuws 2009
  Om onze klimaat neutrale bedrijfsvoering te verankeren in de organisatie haken we aan als koploper bij de Provincie Utrecht. We tekenen heel officieel de koplopers verklaring. Eén van onze MBO stagiaires werkt zelfstandig "lekker nazomeren" uit.
   
 • verhuurnieuws 2008
  We laten alle afnemers weten dat het nieuwe huurseizoen gestart is en trappen af met lenteknaller.nl Op het gebied van MVO, ook wel People, Planet & Profit stappen we over op een andere bank en sponsoren we diverse projecten o.a. Anak Wayang.
   
 • verhuurnieuws 2007
  De opslag ruimte in ons magazijn verdubbeld, waardoor ons logistieke proces beter op elkaar aansluit. Door de overstap op een nieuwe vaatwasser verbeterd ook hier de routing en krijgen we een schoner wasresultaat. We maken de overstap van grijze stroom naar Groene Stroom.
 •